Reference

Enigma Bolt System d.o.o. domaća kompanija, profesionalno se bavi proizvodnjom kontejnera i kontejnerskih objekata. Neprestanim usavršavanjem tehnologije, došlo je do napretka, kako u kvalitetu, kapacitetu, proizvodnje, načinu transporta i montaže na udaljenim lokacijama, tako i u ceni.


Po veličini, mikro preduzeće, zapošljava trideset radnika-proizvođača, kao i stručni tim koji kreira tehnologiju i razvoj proizvoda.Kvalitetom, kao i kapacitetom proizvodnje, EBS zauzima vodeće mesto u regionu.


Od osnivanja 2002. godine, sa proizvedenih preko 10.000 jednica, osim na domaćem tržištu, EBS kontejneri su
prisutni u mnogim zemljama Evrope, Azije, Karipskim ostrvima kao i u Americi.

Neki od naših projekata

Projekat Deponija Vinča. Decembar 2019. Za potrebe izgradnje elektrane, namontiran trospratni objekat od 1800m2. Proizvodnja i montaža 30 dana.


Objekat Granična policija u Šidu, 2018.
Principima modularne izgradnje prefabrikovanih jedinica, montaža dvospratnog objekta povšine 200m2 sa dodatnim krovom je završena na predviđenoj lokaciji za 8h. Objekat se sastoji od kancelarijskog prostora, restorana sa kuhinjom i sanitarnog dela.

Delta Agrar
Poslovni objekat 129m2
Poslovno kancelarijski objekat je formiran od četiri modula dimenzija 2,95×6,3m I dva 2,95x9m.
Moderno dizajniran, RAL 7016, dobro izolovan, savremeni dugotrajni materijali…
Vreme instalacije 8h.

Vrtić u Novim Banovcima
Po veličini investicije, brzini proizvodnje i montaže, značajno odskače od standardnih tipova izgradnje sličnih objekata.

Overseas

Prekookeanski izvoz